Toate categoriile

Cum să alegi corect un aparat de spălat cu presiune înaltă ???

Gospodărie sau profesională❓


📌📌Aparatul de spălat cu presiune înaltă este un instrument care vă permite să curățați o mașină, fațada casei, gardul și alte articole fără costuri fizice și de timp inutile.


Modelele de aparate de spălat cu presiune înaltă sunt compacte și convenabile, dar alegerea lor depinde de mulți parametri. La cumpărare, merită să acordați atenție caracteristicilor tehnice ale unității, puterii și performanței acestora.


Suntem obișnuiți cu faptul că cu cât este mai puțină apă, cu atât este mai bună și mai economică. Cu toate acestea, în aparatele de spălat cu presiune înaltă este adevărat contrariul, cu cât consumul de apă este mai mare, cu atât mai eficient chiuveta face față sarcinilor sale. Pe baza consumului de apă și a presiunii, chiuvetele sunt împărțite în cele de uz casnic și cele profesionale.


Spălarea funcționează conform următorului principiu: apa din sursă intră în pompă, primind o presiune de ieșire de la 125 bari (DAW 400) la 210 bari (DAW 700). Pentru comparație, presiunea la robinet este de aproximativ 3-4 bari. Apoi, apa curge către „pistol”, care, după apăsarea butonului, creează un jet de presiune înaltă în formă de punct sau ventilator.


Indicatorii cheie ai unei mașini de spălat cu presiune sunt consumul de apă și presiunea.


➕💯Toate aparatele de spălat cu presiune înaltă Daewoo sunt echipate cu o pompă din aluminiu, care asigură o funcționare lungă fără probleme. Pompa este răcită de fluxul de apă.


➕💯Toate aparatele de spălat cu presiune înaltă Daewoo sunt echipate cu roți pentru transport ușor.


➕💯Toate aparatele de spălat cu presiune înaltă Daewoo sunt echipate cu un filtru de apă fin care protejează componentele interne și suprafața care urmează să fie curățate de deteriorarea celor mai mici particule solide.


Utilizarea spumei active vă permite să faceți față în mod eficient cu cea mai mare parte a murdăriei persistente, fără a zgâria vopseaua. Generatorul de spumă formează o spumă groasă din șampon sau dezinfectant.


➕💯Generatoarele de spumă vin cu toate aparatele de spălat cu presiune înaltă Daewoo.


Flexibil și robust, furtunul de înaltă presiune armat este unul dintre cele mai importante elemente al unui aparat de spălat cu presiune înaltă Daewoo. Combinarea straturilor interioare și exterioare de cauciuc cu o împletitură permite structurii, menținând în același timp o flexibilitate suficientă, să fie foarte puternică și să reziste la presiunea ridicată a mediului de lucru.


➕💯 Furtunurile armate sunt incluse cu toate aparatele de spălat cu presiune înaltă Daewoo .


Generator de spumă încorporat - un recipient pentru detergenți încorporați în corpul aparatului de spălat cu presiune înaltă Daewoo, datorită căruia nu este nevoie să opriți lucrarea pentru a schimba accesoriile. Alimentarea cu spumă este reglabilă la infinit cu ajutorul unui mâner rotativ încorporat în corp. DAW 500, DAW 550 și DAW 600 sunt echipate cu un generator de spumă încorporat.


Atunci când alegeți o mașină de spălat sub presiune, este important în primul rând să acordați atenție cantității de muncă pe care intenționați să o utilizați. Pentru volume mici, vă recomandăm să vă opriți la un aparat cu un consum de apă de până la 500 de litri pe oră, cu utilizare activă - peste 500 de litri pe oră. Chiuvetele cu un consum de 600 de litri pe oră au statutul de echipament profesional și vor face față sarcinilor de aproape orice complexitate și intensitate.


➕💯 Mașina de spălat cu presiune Daewoo este echipată cu un motor electric coreean fiabil de producție proprie. Toate motoarele Daewoo sunt special concepute pentru condiții de funcționare dificile, cu resurse crescute ale motorului. Toate mașinile de spălat cu presiune Daewoo vin cu pre-filtru de apă, furtun de înaltă presiune armat și generator de spumă 💯💯🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝‼ ️‼ ️‼ ️‼ ️

BT market